Vlinder is meer dan alleen Persoonsalarm

Vlinder met volgerPersoonsalarmering Vlinder vergroot de bewegingsvrijheid, mobiliteit en zelfstandigheid van senioren en zorgt voor meer ontspannen mantelzorgers. Daar zijn de spreek-luisterverbinding en locatievoorziening maar ook de extra functies als alarm, dwaaldetectie, goedemorgen alarm en medicatie memo debet aan. Vlinder staat in contact met de gratis Looxapp en werkt via GPS, GSM en WIFI zowel binnen en buiten.

Ga voor meer informatie naar vlinder-meer-dan-persoonsalarm

Nieuwe producten in het assortiment

Vanaf heden zijn er nieuwe producten leverbaar. Van een tweetal leveranciers kunnen er producten worden geleverd.
Sen.se is de leverancier van Moeder (Mother). Een innovatieve manier om te registreren wat er in huis gebeurt, maar ook om te signaleren. Moeder heeft direct de beschikking over 4 sensoren, cookies genaamd. Deze cookies kan je overal op bevestigen. Zij kunnen bewegingen, temperatuur en aanwezigheid registreren.
E-Domotica is leverancier van een uitgebreid pakket van Domotica artikelen. Met een basisstation wordt de basis gelegd om allerlei accessoires toe te voegen. Draadloos kunnen deze accessoires in huis worden geplaatst die communiceren met het basisstation. Deze berichten zijn zichtbaar op een smartphone of tablet. Voorbeelden van deze accessoires zijn: Valalarm, Beweginsmelder, Noodoproepknop, Rookmelder, etc.
Binnenkort worden de producten uitgebreid op de website gezet.