DomoticaMetZorg gaat verder

Sinds kort gaat DomoticaMetZorg.nl in zee met MijnHuis-online.nl . Met MijnHuis-online.nl heeft DomoticaMetZorg.nl de beschikking over een monitor voor het energieverbruik in uw huis. Zowel gas, electra als water kunnen worden gemeten.
Wilt u dus besparen op uw energie rekening? Ga dan naar onze website en kijk of Wendy iets voor u kan betekenen.
 WendyWendy automatiseert de woning en is daarmee het centrale punt van een slim huishouden. Wendy bevindt zich in de meterkast en kan vanaf daar eenvoudig aangesloten worden op de belangrijkste systemen die te maken hebben met energie: elektra, water en gas. Dit gebeurt door een koppelingkabel naar uw slimme meter of met verschillende sensoren. Wendy geeft de bewoner via het home display in de woonkamer, computer, tablet of smartphone inzicht in het verbruik.
Daarnaast kan de bewoner voor gemak of veiligheid kiezen, dan kan ook de verlichting, thermostaat, bewakingscamera en bewegingsmelders via Wendy worden bediend.
 Wendy
Om Wendy te introduceren, kan u vrijblijvend 2 maanden Wendy in huis nemen. De kosten voor deze Quickscan zijn tijdelijk €199 (normaal €299). U bespaart dus direct al €100, zonder enige moeite.

Tijdens de QuickScan meet Wendy vervolgens je energieverbruik. Na een maand krijg je op basis van deze metingen een bezuinigingsadvies van de deskundigen van Mijnhuis-online.

De experts van Mijnhuis-online stellen na de tweede maand een eindrapport voor je op met een overzicht van de gerealiseerde besparingen en aanvullende adviezen. Om een goed onderbouwd advies te krijgen is het raadzaam om de QuickScan een half jaar lang data te laten verzamelen. Koop je een QuickScan en verleng je vervolgens vier maanden voor maar € 24,95 per maand? Dan is Wendy na de QuickScan van jou.